Dynamic Comfort: sterk in dekens

Dineke Floore ontdekte in 1998 Polartec Fleece, een compleet nieuw materiaal waar ze razend enthousiast over was en dat ze met succes introduceerde op de Nederlandse markt. Al snel volgden dekens van andere materialen, zoals Teddy, en de katoenen en wollen dekens van Klippan uit Zweden.

Dineke kan met recht een dekenspecialiste genoemd worden, Fleece dekens zijn na de introductie eind jaren 90 nog steeds enorm in trek. Dit materiaal is immers zo licht als een veertje en zo zacht als dons en heeft daarnaast uitstekende, ademende eigenschappen en een vochtregulerende werking. Dat was in die tijd erg bijzonder! Het bleef echter niet alleen bij Fleece dekens. Inmiddels zijn ook de Teddy en wollen Klippan dekens vaste items van de collectie van Dynamic Comfort. ‘Alle Teddy en Fleece dekens worden in Nederland geconfectioneerd, dat is best bijzonder. We leveren inmiddels een breed spectrum dekens van verschillende kwaliteiten aan babyspeciaalzaken, aan retailers in het slaapsegment en de interieurbranche’.

Duurzaamheid
De ontwikkeling van Fleece dekens heeft sinds de begin jaren 90 niet stilgestaan. In toenemende mate wordt gedeeltelijk of volledig gebruikgemaakt van gerecycled materiaal. Dit past helemaal bij het streven van producenten om duurzame producten te maken. Polyethyleentereftalaat uit gebruikte frisdrankflessen wordt gezuiverd en vernieuwd zodat het kan worden hergebruikt.


 

Veel aandacht voor slaapcomfort
Een dekentje is voor ouders heel belangrijk. Ouders willen natuurlijk een zo goed en veilig mogelijk slaapklimaat creëren voor hun baby of kind. ‘Hun kindje moet zich dag en nacht behaaglijk voelen, niet te warm en niet te koud. Onze Teddy en Fleece dekens hebben daarvoor de juiste kwaliteit. Ze zijn erg zacht en soepel, uitstekend luchtdoorlaatbaar, goed wasbaar en snel weer droog. Wij hebben dan ook een grote collectie met de zachtste en mooiste dekentjes voor wieg, ledikant, juniorbed of éénpersoons.’
Het zijn de fijnste basic dekens voor elk gezin!


 

Adresgegevens:

's Gravelandseweg 20 a
1381 HJ Weesp
Tel: 0294-418309
mail: info@dynamiccomfort.nl

 

Beurzen in 2020

meer informatie klik hier

Bestellen:

De collectie van Dynamic Comfort is voor winkeliers te bestellen via de bestelsite: www.dynamiccomfortbestelsite.nl

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2023 Dynamic Comfort Dekens en Plaids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel